asemapaeaellikoenkatu.jpg

Asemapäällikönkatu 12

Toimitamme yhdessä toisen Suomessa toimivan Instalco-yhtiön, Sähkö-Buumi Oy:n, kanssa Asemapäällikönkatu 12:ssa sijaitsevan toimistorakennuksen toimitilojen uusimisen yhteydessä tehtävät LVI- ja sähkötyöt.

Helsingin Pasilassa sijaitsevan kymmenkerroksisen rakennuksen pinta-ala on 18 000 m2 ja urakassa koko talon puhallinkonvektorit muutetaan suutinkonvektoreiksi. Myös vesijohdot ja lämmönjakokeskus uusitaan, ja kiinteistöön asennetaan uusi kaukokylmä-järjestelmä. Lisäksi tuloilmakoneisiin asennetaan jäähdytyspatterit. Talon energiatehokkuutta parannetaan asentamalla poistoilmakoneisiin lämmöntalteenottojärjestelmä.

Kokonaisurakka tehdään lohkoittain kiinteistön ollessa asiakkaan päivittäisessä käytössä, ja tämä luo omat vaatimuksensa toimitukselle. Työskentelemme Sähkö-Buumin kanssa tiiviissä yhteistyössä koko urakan ajan, jotta työt etenevät suunnitellun mukaisesti.

Työt kohteessa ovat alkaneet huhtikuussa 2019 ja urakka valmistuu tammikuussa 2021. Tilaajana kohteessa on Kiinteistö Oy Asemapäällikönkatu 12.