Instalco Byggen 17 (1)
Instalco Byggen 17 (1)

Kestävyys instalcossa

Me Instalcolla suunnittelemme ja asennamme joka päivä ympäri Pohjoismaita sähköt, lämmityksen, sanitaation, ilmanvaihdon ja jäähdytyksen erilaisiin kiinteistöihin ja tiloihin. Ilmastoälykkäillä asennuksilla varmistamme pienemmän energian ja resurssien kulutuksen ja otamme siten huomioon tulevaisuuden vaatimukset.

Haluamme olla omalla panoksellamme mahdollistamassa kestävää tulevaisuutta. Asennamme esimerkiksi aurinkokennoja, energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä lämpöpumppuja, maalämpöjärjestelmiä, lämmönvaihtimia, jäähdytysjärjestelmiä, LED-valaistuksia, sprinklerijärjestelmiä ja latausasemia. Olemme mukana myös useissa ilman- ja vedenpuhdistusprojekteissa. 

Autamme rakennusprojektien tilaajia ajattelemaan kestävää kehitystä kaikissa projektin vaiheissa ja annamme asiakkaillemme tietoa siitä, mitä voimme uudis- ja korjausrakentamisessa tehdä ympäristönäkökulmasta. 

Projektimme edesauttavat sitä, että koulut, esikoulut, sairaalat, vanhainkodit ja muut yhteiskuntaamme kannattelevat toiminnot voivat toimia vuoden jokaisena päivänä.

Kestävyysraportti

Olemme osa Instalcoa - Paikallista läheisyyttä suuren yrityksen mahdollisuuksilla. Yhdessä otamme vastuuta ja raportoimme yhdessä vastuullisuustyöstämme.

Lue lisää yhteisestä työstämme

Kestävyysohjelma

Instalco toteuttaa konserninlaajuista kestävän kehityksen ohjelmaa Kestäviä Asennuksia. Ohjelmassa on kolme painopistealuetta, jotka tähtäävät kestävän kehityksen eteen tehtävän työn vahvistamiseen, jotta voimme toimittaa maailmanluokan kestäviä asennuksia. Meidän tavoitteemme on, että voimme joka päivä tarjota ilmastoälykkäitä, energiatehokkaita asennuksia, jotka mahdollistavat pienemmän resurssien kulutuksen ja siten kestävämmän planeetan meille kaikille.

Vastuullisuusohjelmasssamme on kolme painopistettä, jotka ilmenevät konsernin vastuullisuustyössä: 

  • Turvallinen ja kehittynyt työympäristö
  • Kestävät asennukset
  • Kypsä johtajuus

Lue lisää osoitteessa instalco.se/fi

Kestävyysluokiteltu Instalco-projekti

Keskeisenä osana kestävän kehityksen ohjelmaa on sertifiointijärjestelmä – ''Kestävyysluokiteltu Instalco-projekti''. Jotta hankkeesta voisi tulla Kestävyysluokiteltu Instalco-projekti, sen on käytävä läpi tai täytettävä kuusi ennalta-asetettua kriteeriä.

Lue lisää osoitteessa instalco.se/fi