Palvelut

Talotekniikka

Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin. Toteutamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen sekä teollisuuskiinteistöjen taloteknisen korjausrakentamisen.

Linjasaneeraus ja korjausrakentaminen

Putkiremontti on vaativa toimenpide. Onnistuneeseen toteutukseen tarvitaan alan ammattilaisia. Palveluksessamme on kokeneita, alan koulutuksen saaneita kaikkien rakennusosa-alueiden ammattilaisia, mikä takaa onnistuneen putkiremontin. Se takaa tehokkuuden ja ammattitaidon, joka minimoi asukkaalle remontista koituvan vaivan, oli kyseessä sitten asuntojen linjasaneeraus, korjausrakentaminen, putkistoremontti tai talotekninen peruskorjaus.

Putkistosaneeraukset tehdään pienissä erissä, esimerkiksi rappu kerrallaan, jolloin remontista koituu talon muille asukkaille mahdollisimman vähän haittaa. Työn läpimenoaika pyritään saamaan mahdollisimman lyhyeksi laadusta tinkimättä.

LVI-Urakointi Paavola Oy:n toimintaa

Yrityksen LVI-asennusten vastuuhenkilönä toimii Insinööri Tomi Paavola ja tekn. Kalle Heikkinen.

Rakennustöiden vastuuhenkilönä toimii RKM Mika Siren.

Jatkuvat kaukolämpöurakointioikeudet yrityksellämme on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Nurmijärvellä Ilveskaaressa.

Työntekijöillämme on osaamista myös teollisuusputkistojen, kuten ruostumattoman ja mustan putken luokkahitsauksessa (kaasu, puikko ja tig).

Tällä hetkellä urakoimme mm. seuraavissa kohteissa:

K OY Asemapäällikönkatu 12, Toimitilasaneeraus

As Oy Minervankatu 2, linjasaneeraus 37 asuntoa, Kokonaisurakka

As Oy Fregatti, uudisrakennus 50 asuntoa, LVIA-työt

As Oy Sipoon Nikkilänkoti, uudis kerrostalot 95as, LV-urakka

K Oy Palovartijantie 13-17, keittiöiden uusiminen 88 as, Kokonaisurakka

Fleminginkatu 5, linjasaneeraus 97 asuntoa, Kokonaisurakka

Työpajankatu 13, HKI, toimitilasaneeraus, LVI-työt