Kaksi Instalco yhtiötä saavat yhteisen toimeksiannon Espoossa sijaitsevaan kauppakeskukseen

Kaksi Instalco yhtiötä saavat yhteisen toimeksiannon Espoossa sijaitsevaan kauppakeskukseen

Instalcon Suomessa sijaitsevat yhtiöt LVI-Urakointi Paavola ja Twinputki ovat saaneet toimeksiannokseen tehdä LV- ja sprinkleriasennuksia espoolaisen ostoskeskuksen laajennushankkeessa.

Espoossa sijaitsevan uuden kauppakeskuksen urakoiden arvo on noin 5 miljoonaan euroa. Toimeksiannon tilaaja on Skanska ja kiinteistön omistaja Citycon.

- Tämä hanke on tärkeä monella tavalla. Se on osoitus uusinvestointien vahvasta markkinatilanteesta Helsingin alueella. Hanke on myös hieno esimerkki suomalaisten Instalco-yhtiöiden yhteistyön toimivuudesta, Instalcon talousjohtaja Robin Boheman sanoo.

Lippulaiva-ostoskeskus sijaitsee nopeasti kasvavalla espoonlahden alueella. Uuden metro- ja linja-autoaseman yhteyteen rakennettava täysin uusi, nykyaikainen ja urbaani ostoskeskus on kooltaan kaksi kertaa vanhaa keskusta suurempi sisältäen noin 80 kahvilaa, ravintolaa ja muuta liikettä.

LVI-Urakointi Paavola ja Twinputki ovat kaksi Instalcon kahdestatoista tytäryhtiöstä Suomessa. Molemmat ovat omien alojensa, LVI- ja sprinklerasennuksen erityisosaajia ja Helsinki on heidän päämarkkina-aluettaan.